Online gitároktatás, távoktatás, e-learning

Hatékony-e az online gitároktatás, egyáltalán működik-e távoktatásban a gitártanulás?

Természetesen IGEN. De másképp, mint az offline oktatás. Hatékonyabb tud lenni, mint a hagyományos magán vagy csoportos órák. Kevesebb a beszélgetés, több a gitározás. Aki haladni akar, az nagyon tud haladni. Az utazási idő helyett pedig óra után  (és előtt) egyből gyakorolhatsz. Küzdd le az előítéleteket és próbáld ki! Kellemesen fogsz csalódni. 

Több infót kérek Jelentkezem oktatásra  

 

Hogy történik az oktatás?

Video konferencia formájában. MInden egyéb tekintetében ugyanaz mint régebben offline. Én magyarázok, számonkérek, sokat gitározunk együtt és külön-külön is meghallgatom ellenőrzésképpen a tanulókat, javítom a hibákat. Mindenkitől kérek házi feladatot, ami általában videófelvétel. Így mindenki személyre szóló instrukciókat kap, ami teljes értékűvé teszi ezt az oktatási formát az offline magánórákkal is(!).

Ma már szinte mindent lehet online tanulni. Az autóvezetés gyakorlati része is inkább biztonsági  okok miatt nem mehet távoktatásban. Bár egy teljesen üres, hatalmas parkolóban azt is el lehetne kezdeni, hallgatva az utasításokat...:)

Több infót kérek Jelentkezem oktatásra

 

Mire van szükségem?

 

  • Mobiltelefonra, tabletre vagy számítógépre 
  • Internet kapcsolatra
  • Fej vagy fülhallgatóra

A további technikai tudnivalókat elküldöm az első óra időpontjának sikeres egyeztetése után.

Több infót kérek Jelentkezem oktatásra  

 

Kik jelentkezhetnek oktatásra?

Röviden mindenki, mindenhonnan, minden szinten - szint nélkül is...:). Na jó, azért általános iskola felső tagozattól érdemes jelentkezni.  Jelentkezés előtt kérlek nézz körül az oldalon. Bőséges információt találsz korosztályokra és szintekre bontva, van árlista és sok egyéb hasznos tudnivaló.