Adatvédelem / Jogi dolgok

Tulajdonjog: A gitarkurzusok.hu oldal és minden itt található szöveg, hang, kép vagy bármely más információ magántulajdon, melyet törvény véd. Ezen tartalmak újraközléséhez a tulajdonos írásbeli engedélye szükséges. Mindez vonatkozik az oldalak egészére és résztartalmára egyaránt. 

 

A gitarkurzusok.hu oldalra mutató linkek: Minden olyan linket köszönök, mely más helyről mutat oldalamra. A domainnévre mutató link természetesen nem újraközlés, de a tartalom kimásolása és megjelenítése igen.

 

Bannercsere és egyéb együttműködés: Természetesen lehetséges, egyéni megegyezés alapján 

 

Megadott adatok védelme: A 'Jelentkezés gitároktatásra' és a többi űrlap kitöltésével személyes adatokat kérek, melyek egyrészt nélkülözhetetlenek a kapcsolatfelvételhez, másrészt segítik a munkámat. Ezeket az adatokat harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adom át és a lehető legnagyobb biztonsággal kezelem. 

 

Űrlap kitöltése: A  'Jelentkezés gitároktatásra' űrlap kitöltése nem jár semmilyen anyagi kötelezettséggel, csupán az oktatáson való részvétel szándékát fejezi ki. Tehát az oldalon semmilyen kereskedelmi tevékenység nem történik, nincs lehetőség sem óradíj megfizetésére sem egyéb fizetős szolgáltatás vagy termék igénybevételére, megvásárlására. 

 

Az adatok valódisága, naprakészség: Az oldalon található adatok csak és kizárólag tájékoztató jellegűek, naprakészségük nem garantált. Lehetőség szerint frissítem a tartalmat, de minden esetben a beiratkozás vagy az egyéb kapcsolatfelvétel során (email, telefon, skype) egyezetett adatok és árak a meghatározók.